Prvi 8397 pregleda 07. siječnja 2022.

Stigao je teaser za posljednji nastavak filma 'After'

aftermovie/instagram

Film u inozemna kina stiže u kolovozu i rujnu 2022. godine, a nadamo se da ćemo i mi tada moći vidjeti kako završava velika ljubavna priča Tesse i Hardina i jesu li dobili svoj sretan kraj ili će svatko otići svojim putem. Nadamo se ovoj prvoj opciji, ali dok ne vidimo film nismo ni u što sigurni!

Produkcijska kompanija Voltage Pictures za blagdanje je iznenadila fanove filmova 'After' i objavila teaser za četvrti i posljednji nastavak - 'After Ever Happy'. Kako je vidljivo iz trailera, priča Tesse Young i Hardina Scotta i ovoga se puta će se naći na velikoj kušnji, samo što će se ovoga puta saznati hoće li Tessa i Hardin napokon dobiti svoj sretan kraj ili će ipak svatko krenuti svojim putem, piše Collider.

POGLEDAJTE TRAILER:

U novom nastavku ćemo vidjeti kako se radnja njihove toksične veze stavlja pod mikroskop i sva se pozornost prebacuje na riječ 'preživljavanje'. Tessa je u filmu izjavila rečenicu koja nam je svima stisnula srce: "I don’t want to survive, I want to live.", odnosno u prijevodu "Ja ne želim preživljavati, ja želim živjeti" i to sve nakon što joj je Hardin rekao da će i njih dvoje preživjeti sve što im se nađe na putu.

Ono što će se dogoditi u četvrtom dijelu uzdrmat će im svijet, kažu autori filma, pa se svakako pripremite na iznenađenja! Hardin će saznati šokantnu informaciju iz prošlosti s kojom se neće moći suočiti, a Tessa će doživjeti veliki gubitak...

U ovom kratkom teaseru, koji traje svega 36 sekundi, nismo vidjeli mnogo, ali kraj je sve najviše iznenadio. Naime, video završava tako što Tessa kaže: "Žao mi je što te nisam uspjela popraviti". Što je time točno mislila i je li to njihov konačan kraj? Dok ne izađe cijeli film, i o tome možemo samo nagađati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by After Movie (@aftermovie)

Ono što, pak, sigurno znamo jest da ćemo i u zadnjem nastavku i dalje u glavnim ulogama gledati Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffina (Tessa i Hardin), ali i ostale glumce iz trećeg dijela: Louise Lombard, Kiana Madeira, Chancea Perdomo, Roba Estes, i Cartera Jenkinsa.

'After Ever Happy' u kina dolazi 2. kolovoza 2022. godine u Kanadi, Norveškoj, Južnoj Africi, Rumunjskoj, Mađarskoj i Bugarskoj, 7. rujna u SAD-u i Portoriku i 8. rujna u Australiji i Novom Zelandu. Nadamo se da ćemo i mi na neki od ovih datuma moći pogledati film!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?