Prvi 279 pregleda 15. veljače 2022.

Stigao je trailer za drugu sezonu 'Bridgertona'

bridgertonnetflix/Instagram

Drugu sezonu omiljene Netflixove serije 'Bridgerton' mnogi obožavatelji već dugo čekaju, a sada, kada nam se bliži datum izlaska, za nju je objavljen i službeni trailer

Druga sezona Netflixove serije Bridgerton najavljena je još prije nekoliko mjeseci, a sada nam je za nju stigao i trailer, piše Her.

U početku trailera možemo vidjeti kako pismo Lady Whistledown obilazi Bridgerton dok se elita priprema za bal, šušur i skandale te u pozadini možemo čuti njen glas koji primateljima pisma poručuje da je već naoštrila noževe za sve njih s obzirom na to da se netko drznuo njen identitet dovesti u pitanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baš kao i knjige, Netflixova adaptacija će se o ovoj sezoni fokusirati na nekog novog lika, a to će ovoga puta biti Anthony Bridgerton i njegova potraga za ljubavi. 

"Vođen svojom dužnosti da održi obiteljsko ime, Anthonyjeva potraga za odabranicom koja treba udovoljiti njegovim nemogućim zahtjevima činit će se prilično beznadnom, sve dok se Kate i njezina mlađa sestra Edwina Sharma ne vrate iz Indije", stoji u opisu scenarija nove sezone.

Dugoočekivana druga sezona na Netflix stiže stvarno vrlo brzo, već 25. ožujka. Tko će je odmah pogledati?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?