Prvi 881 pregleda 19. studenoga 2021.

Stigao je trailer za drugu sezonu 'Emily in Paris'

screenshot/youtube

Kako će se rasplesti Emilyn ljubavni trokut, hoće li ju Sylvie napokon prihvatiti i hoće li postati 'prava Parižanka'? Sve ćemo to saznati u drugoj sezoni serije 'Emily in Paris' za koju nam je stigao i trailer

Kao što je već najavljeno, druga sezona Netflixove serije 'Emily in Paris' stiže 22. prosinca ove godine, a nakon što je neko vrijeme za drugu sezonu bio dostupan samo teaser, sada je stigao i trailer, piše Bustle. U novom traileru vidjet ćemo kako će Emily riješiti problem ljubavnog trokuta u kojemu se našla, u kakvom će odnosu biti sa svojim kolegama i šeficom Sylvie te hoće li postati 'prava Parižanka'.

Čini se kako ćemo u drugoj sezoni dobiti i neke nove likove. Jedan od njih će biti Alfie (Lucien Laviscount) koji će utjeloviti ulogu ciničnog i zajedljivog, ali šarmantnog Amerikanca koji odbija naučiti francuski i barem malo se prilagoditi francuskoj kulturi. Između njega i Emily u početku će vladati netrpeljivost, ali kako trailer pokazuje, čini se da bi se između njih mogle pojaviti i neke ljubavne iskrice.

Osim rješavanja ljubavnog trokuta i novih partnera, ono što nas također zanima je - hoće li se Emily uspjeti prilagoditi francuskoj kulturi i postati 'prava Parižanka'...

"Ovaj put Emily neće biti baš kao riba izvan vode. Više će se sjediniti sa svijetom u kojemu sada živi i bit će pravi stanovnik grada. Bit će puno više prizemljena. Ona sada ondje stvara život", rekao je Darren Star, tvorac serije.

Što mislite, kako će se Emily snaći u novim avanturama?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?