Prvi The Outsiders 1494 pregleda 08. lipnja 2022.

Stigao je trailer za drugu sezonu 'Winx' serije!

screenshot/youtube

Druga sezona Netflixove serije Fate: The Winx Saga uskoro stiže na Netflix, a sada je objavljen i njen službeni trailer

Nakon odličnog uspjeha prve sezone serije 'Fate: The Winx saga', Netflix je odlučio produžiti ju za još jednu sezonu, a sada je, kako piše Cosmopolitan, za tu sezonu stigao i službeni trailer.

POGLEDAJTE VIDEO:

U traileru možemo vidjeti Terru kako šeta šumom prije nego joj se pridruži Flora koja je u ovoj sezoni potpuno novi lik. 

"Službeno vam predstavljamo Paulinu Chavez kao Floru. Jedva čekamo da vidite kako će procvjetati u Alfei", stoji u opisu objave službenog Winx profila. 

Druga sezona ove serije na Netflix će stići ove jeseni što znači da ne moramo čekati još dugo! Jedva čekamo!

POGLEDAJTE TRAILER ZA NAŠU NOVU SERIJU: 

A dok čekate da na Netflix stigne nova sezona omiljenih 'Winxica', pogledajte trailer za novu JoomBoos seriju. Prvu bilingvalnu seriju na ovim prostorima, The Outsiders, koji izlaze na našem YouTubeu 16.6. Pratite nas!
 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cherry

    niš ne znam
  • 7J0v4n

    Ovaj kviz je baš za mene ja sam Bosanac i imao sam 8/8 na ovome kvizu. Hvala što ste napravili ovaj kviz u ćeif vam bilo.