Prvi 3878 pregleda 14. listopada 2021.

Stigao je trailer za remake filma 'Sam u kući'. Što kažete?

screenshot/youtube

Ljudi, malo je reći, nisu baš oduševljeni...

Izašao je službeni trailer remakea omiljenog blagdanskog klasika 'Sam u kući' i, malo je reći, fanovi nisu baš oduševljeni. Iako je trailer za 'Home Sweet Home Alone' već skupio gotovo 3 milijuna pregleda, isto tako skupio je i pet puta više dislajkova nego lajkova.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novom, šestom nastavku, priča je identična onoj iz prvog i originalnog filma, samo se ovoga puta dječak ne zove Kevin, već Max, a njegovi roditelji bez njega otputuju u Tokio, a ne u Francusku. I Maxa, baš kao i Kevina, posjećuju provalnici dok ostane sam u kući, a onda se mora boriti s njima kako bi zaštitio svoj dom.

No, nisu baš svi oduševljeni idejom remakea originalnog filma. 'Tužno je koliko su se trudili iskopirati original i time ga totalno uništili', 'Što sam, zaboga, upravo pogledao?', 'Ljudi bi zbog ovoga trebali ostati bez posla', 'Meni ovo izgleda više kao parodija nego kao remake'... Ovo su samo neki od komentara ispod trailera, koji trenutno ima gotovo 50 tisuća dislajkova. A lajkova? Oko 13 tisuća...

Nakon brutalnih komentara anonimaca na internetu javio se i Macaulay Culkin, koji u originalnim nastavcima glumi Kevina. 

"Samo da se javim, s obzirom na to da često dobivam ovo pitanje: Ne, ja nisam dio novog nastavka 'Sam u kući'. Ali svima koji jesu želim puno sreće", napisao je kratko na Twitteru.

Film izlazi 12. studenog na Disney+ kanalu, a nas zanima - jeste li već pogledali trailer i što mislite o remakeu? 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • denisibriks

    *Kevin* sorry autocorrect
  • denisibriks

    Smece ni ne zove se krevin ako ovo budu vratili za bozic umjesto prvog i drugog originala koje sam gledao ko mali skidam ih sve na usb i gledam za bozic umjesto ovog smeca tp je jos jedna od prednosti ... prikaži još!