Prvi 651 pregleda 15. studenoga 2021.

Stigao nam je teaser za 'Sex and the City' reboot!

screenshot/youtube

O rebootu serije 'Sex and the City' pod nazivom 'And Just Like That..' priča se već naveliko, a sada nam je za njega stigao i teaser

Početkom prosinca ove godine stiže nam dugoočekivani reboot popularne serije 'Sex and the City' pod nazivom 'And Just Like That...', a HBO nas je odlučio počastiti i teaserom za nove epizode, piše Cosmopolitan. Koji nam se sve likovi vraćaju, hoće li i Faca biti dio ekipe i hoćemo li vidjeti i neka nova lica, pogledajte u teaseru.

U teaseru smo mogli primijetiti kako nedostaje lik Samanthe Jones koju utjelovljuje Kim Cattrall, iako nas to ne iznenađuje s obzirom na to da je već opće poznata stvar da su ona i ostatak ekipe u zavadi već neko vrijeme, ipak će ova serija biti prilično prazna bez nje. "Sada ne želim biti niti sat vremena u situaciji u kojoj mi nije ugodno. Želim birati s kime provodim i privatno i poslovno vrijeme. To je moj život", rekla je Kim za Guardian u intervjuu iz 2019. godine. 

Prva epizoda ovog reboota izaći će 9. prosinca, a potom će oh izaći još devet što znači da ćemo ukupno imati deset epizoda i one će trajati po 30 minuta.

Jedva čekamo 9. prosinca!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?