Prvi 4186 pregleda 07. prosinca 2021.

Stigao nam je trailer za 'Harry Potter' reunion

screenshot/youtube/canva

Od izlaska prvog 'Harry Potter' filma prošlo je dvadeset godina i već je najavljen veliki reunion, a sada nam je za taj reunion stigao i trailer

Ove godine obilježavamo dvadesetu godišnjicu izlaska prvog 'Harry Potter' filma i kako bi ju proslavili, cijela glumačka postava, redatelji, producenti i svi koji su sudjelovali u izradi ovih popularnih filmova, napravit će veeeeliki reunion. Kratki teaser za reunion objavljen je još u studenome, a sada nam je stigao i trailer, piše Cosmopolitan

POGLEDAJTE TRAILER: 

"Pozivnica na koju ste čekali je stigla. 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' stiže na HBO Max na Novu godinu", stoji u opisu trailera. Spomenuta su i neka od imena koja će se pojaviti, a ona uključuju Daniela Radcliffea (Harry), Emmu Watson (Hermione), Ruperta Grinta (Ron), Helenu Bonham Carter, Robbieja Coltranea, Imeldu Staunton, Toma Feltona, Jamesa i Olivera Phelpsa, Bonnie Wright, Chrisa Columbusa i mnoge, mnoge druge.

"Ovaj reunion ispričat će čarobnu priču o nastanku 'Harry Potter' filmova kroz razgovore s članovima glumačke i redateljske postave i pozvat će fanove na magično putovanje kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena", poručuju nam iz HBO-a. 

"Reunion će odati počast čaroliji koja se odvijala za vrijeme snimanja ovih filmova i prekrasnoj obitelji koju smo stvorili u Warner Bros studiju prije dva desetljeća. Također, slavit će neponovljivu ostavštinu 'Harry Pottera' i neizbrisiv trag kojeg je ostavio na srca, umove i maštu mnogih obitelji i fanova diljem svijeta", dodali su. 

Ponovnom druženju se svi jako raduju, a Emma Watson, koja je utjelovila lik Hermione, objavila je dirljiv post na svom Instagramu.

"Harry Potter je bio moj dom, moja obitelj, moj svijet i Hermione (još uvijek) moj najdraži lik svih vremena. Mislim da je jedan novinar jednom rekao da je iritantno koliko puta tijekom intervjua sam spomenula koliko sam sretna... ALI JAKO DOBRO SAM TO ZNALA! I još uvijek znam", napisala je Emma.

Reunion nam stiže prilično brzo, već 1. siječnja 2022. godine, i bit će dostupan na streaming servisu HBO Max. Bolje vijesti nismo mogli čuti danas!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?