Prvi 290 pregleda 08. lipnja 2019.

Slovenske zvijezde večeras nastupaju na CMC festivalu

bqlgram/Instagram

Vruće, vruće u meni gori... Dio je novog ljetnog hita Nike Zorjan, BQL i Isaaca Palme. Ove zvijezde su stigle su u Hrvatsku kako bi večeras nastupili na CMC festivalu. Vjerujemo kako će svojim zaraznim stihovima rasplesati sve prisutne.

Slovenske zvijezde Nike Zorjan, glazbena skupina BQL i Isaac Palma večeras će na CMC festivalu u Vodicama predstaviti pjesmu 'Vruće'. Snimili su je u suradnji s JoomBoosom, a izvode je peti po redu. U Hrvatsku su već stigli i o tome obavijestili fanove putem Instagram storyja.  | Autor: nikazorjan/Instagram nikazorjan/Instagram

 | Autor: nikazorjan/Instagram nikazorjan/Instagram

Najveću pažnju privukla je atraktivna Nika Zorjan i to svojim zaštitnim znakom - ružičastom kosom. 

"Moj stil je osebujan, ali osim što sama biram kombinacije, imam i modne stiliste koji mi dosta pomažu. Ružičasta kosa mi je trenutno zaštitni znak, jer mislim da super oslikava moj pozitivan karakter i energičnost", rekla je Nika.

Uz to što boji kosu, nosi i perike. Naravno, u jarkim bojama.

Na jednom od storyja vidi se kako je svoj zaštitni znak stavila i na automobil.

 | Autor: nikazorjan/Instagram nikazorjan/Instagram

Fotkama se pohvalila i grupa BQL na kojima se vidi kako nestrpljivo čekaju večerašnji nastup.

 | Autor: bqlgram/Instagram bqlgram/Instagram A međuvremenu su se stigli i odmoriti...  | Autor: bqlgram/Instagram bqlgram/Instagram Uvjereni smo kako će večeras oduševiti publiku u Vodicama uz svoje 'zarazne' stihove.

I ti se možeš pripremiti za njihov nastup uz pjesmu 'Vruće':

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme, jedva čekam!