Prvi JoomBoos Videostar! 211 pregleda 09. lipnja 2023.

Stiglo je i polufinale: Vatra, suze, smijeh i ispadanje!

Stigla je i polufinalna epizoda JoomBoosova hit showa 'Videostar'. U ovoj epizodi doznajemo tko od jedanaestero kandidata ispada iz natjecanja, a tko prolazi u finale i bori se za nagrade vrijedne čak 30 tisuća eura!

"Napetost je na vrhuncu. Stojimo u vrsti ispred bazena, iza nas su baklje, oko nas baloni, atmosfera je svečana, ali i užasno napeta. Samo troje nas prolazi u finale, a svatko od nas ima jednake šanse da se nađe na tom popisu. Iako se još nadamo da će i četvrti bonus kandidat moći biti u super finalu. No, čekamo proglašenje", govore nam kandidati dok čekaju da voditelji Alen Žigić i Petra Dimić te Marco Cuccurin proglase tko prolazi dalje u veliko finale JoomBoos Videostar showa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nova epizoda JoomBoosova reality-talent showa 'Videostara' ujedno je i veliko polufinale - u kojem saznajemo koja četiri kandidata prolaze u samu završnicu natjecanja. Od njih jedanaestero, samo četvero će, kada se zbroje svi bodovi iz dosadašnjih izazova s glasovima publike, dobiti priliku nastaviti borbu u finalu, a uskoro ćemo vidjeti tko će osvojiti glavne nagrade vrijedne 30 tisuća eura te titulu nove trending zvijezde. 

 | Autor:

Posljednji izazovi pred finale, finalne drame, nestrpljenje i na kraju - proglašenje u kasnim večernjim satima uz balone, konfete, baklje i pokoju suzu, kako radosnicu, tako i onu 'žalosnicu'.

 | Autor:

Sve vas to očekuje u polufinalnoj epizodi 'Videostar' showa, a gledajte je upravo sada ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu, kao i ostalim platformama, TikToku, Instagramu i Facebooku! Ostanite uz dramu do samoga kraja!

Potvrdite da ste pogledali ovu epizodu i 'claimajte' svoj NFT skenirajući ovaj QR kod u nastavku:

 | Autor:

Tvoja reakcija?