Prvi 398 pregleda 14. veljače 2020.

Stiglo je najslađe Valentinovo: Zasladi vezu precool filterom!

Ledo

Iako ljubav i bliskost treba njegovati cijele godine, ipak je posebno slatko sve što osjećamo naglasiti baš na Valentinovo!

Kad smo zaljubljeni, većinom postanemo sladunjavi koristeći umanjenice, nazivamo voljenu osobu slatkim riječima i počnemo pričati 'jezikom zaljubljenih'. No, nismo baš svi uvijek vješti u iskazivanju ljubavi i često nedostaju prave riječi koje će iskazati prave osjećaje.

Kako biste ove godine lakše iskazali svoje emocije, Ledo je osmislio jedinstven Instagram AR filter Slatke riječi koji pretvara Ledo proizvode u slatke nadimke te tako pomaže u odabiru najbolje poruke za voljenu osobu.

Kako koristiti filter i iskazati ljubav na najslađi način?

Filter je vrlo jednostavan za korištenje, a funkcionira na principu ispisivanja poruka iznad glave i nasumičnog odabira. Otvori filter, pričekaj da se izvrti niz slatkih poruka i, nakon nekoliko sekundi, filter će se zaustaviti na jednoj poruci. Snimi se ili okini selfie te označi osobu kojoj posvećuješ ljubavnu poruku, poput „Ti si moja okruglica“, „Ti si moj macho“ ili „Ti si moja štrudlica“. Selfie možeš objaviti javno ili poslati u DM kao privatnu poruku, na tebi je da odlučiš koja ti se opcija više sviđa.

Isprobaj filter i počasti se sladoledom!

Kako bi cijela ova Valentinovska priča dobila još slađu notu, pronađite nas danas od 11 do 13 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu gdje ćemo na zabavan način proslaviti ljubav i podijeliti stotine sladoleda. Sve što trebaš je ponijeti mobitel i naći Ledo hostese koje će ti objasniti što točno trebaš napraviti da bi osvojio slatkač za sebe i voljenu osobu.

Vrijeme je da preplavimo društvene mreže slatkim riječima, širimo ljubav i na originalan način pokažemo koliko nam netko zaista znači. Vjeruj, slađe od ovog ne može!

Tvoja reakcija?