Prvi 214 pregleda 03. prosinca 2020.

Stiglo je polufinale: Tko će do pobjede u Rap Campu?

Stigla nam je i polufinalna epizoda Rap Campa, još su po dva kandidata u svakom timu, a samo po jedan iz tima ide u finale i u daljnju borbu za pobjedu i glavnu nagradu. Tko će to biti? O tome ti odlučuješ!

POGLEDAJTE VIDEO:

Mentori Marin Ivanović Stoka, Fil Tilen i Hiljson Mandela ni u polufinalnoj epizodi nisu štedjeli mlade rap zvijezde. Kandidati se za finale bore u popularnoj igraonici Amazingi, a zadatke su im zadavali upravo mentori.

Stoka je svima dao temu na koju su morali nešto kvalitetno odrepati, Hiljson im je rekao da odrepaju stvar omiljenog repera i pritom ga imitiraju, a Fil Tilen je kao svoj zadatak odabrao nešto skroz adrenalinski. Kandidatima je dao rimu koju su oni morali dovršiti, ali su se pritom morali viješati na trapezu i bacati u more spužvi.

 | Autor:

Kako su izgledali ovi glazbeno-adrenalinski zadaci, tko se najviše dokazao i tko će dalje u finale i u borbu za nagradu vrijednu 150 tisuća kuna te kakvu ulogu u ovoj epizodi imaju tiktokeri Uki Q i Sergej Pajić, pogledajte samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Daj glas svom favoritu i pošalji ga u finale

 | Autor:

Kad pogledaš epizodi, daj glas svom favoritu SMS-om ili pozivom na dolje navedene brojeve. Glasovati možeš do sutra u 12:00 sati. Samo ti odlučuješ tko od kandidata iz svakog tima ulazi u veliko finale!

Tvoja reakcija?