Prvi 113 pregleda 08. travnja 2016.

Stiže novi polufinalist Supertalenta, zlatno dugme stisnut će Rene i Igor!

Clique
Nova TV

Ova nedjelja donosi nove uzbudljive i raznolike nastupe, a onaj najatraktivniji dobit će zlatnu ulaznicu. Ovaj put tu privilegiju iskoristit će voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac

Leon i Luka, koji će nastupiti pod imenom Malci, najmlađi su natjecatelji koji će ove nedjelje osvojiti srca četveročlanog žirija Supertalenta svojim breakdanceom. „Znate koliko ste slatki? Toliko da se od vas može dobiti karijes!“ poručit će im Martina nakon što publiku i žiri oduševe nevjerojatnim plesnim pokretima. Desetogodišnji Luka  dolazi iz Markuševca i pleše breakdance četiri godine, a njegov  plesni partner, sedmogodišnji Leon iz Dugog Sela,  pleše 2 i pol godine i može se pohvaliti da je najmlađi breakdancer na svijetu koji može napraviti helikopter.

Dozu adrenalina osigurat će spektakularan nastup natjecatelja Tomislava Mihičinca, koji će svoju točku žiriju najaviti riječima: „Padam, letim dok se ne razletim!“

Svoj talent pokazat će i plesna skupina Clique iz Splita koja se bavim uličnim plesovima, dok će žiriju posebnu pozornost zaokupiti glazbeno-scenska grupa Dodir koja je dobila ime po Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba Dodir, a na Supertalent su došli pokazati da glasovni jezik kroz ples i glazbu može pružiti jedan štih svega onoga što zdrave osobe osjećaju.

Dodir | Autor: Nova TV Nova TV

Svoju sreću potražit će i sedamnaestogodišnja Aleksandra Novaković iz Bijelog Brda koja je poprilično uvjerena u svoje vokalne sposobnosti. „Smatram da sam rođena s tim. To u meni živi otkad sam se rodila jednostavno. Ja sam propjevala, nisam propričala. Ja sam lavica. Moraš se roditi u znaku lava da budeš jak, samopouzdan. To sam ja! Mislim da ću dogurati daleko.“ kaže Aleksandra, a hoće li i žiri biti samouvjeren oko njezinog talenta, ostaje nam za vidjeti. 

Puno zabave i uzbuđenja donosi peta u nisu audicijskih emisija popularnog showa Supertalent u kojoj ćemo upoznati kandidate koji će svojom točkom oduševiti žiri, kao i one koje će žiri poslati kući, a jedna natjecateljica nezadovoljna komentarima žirija, uz potporu Renea, vratit će se na pozornicu i svakome od žirija stisnuti X! Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju Supertalenta, showa koji pomjera sve granice, ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?