Prvi 1237 pregleda 21. travnja 2023.

Stiže popularna 'Sumrak saga' - u obliku serije!

twilight/Instagram, Canva

Objavljeno je kako se 'Sumrak saga' vraća na naše ekrane, ali ovoga puta kao televizijska serija. Pouzdani izvor je za 'The Hollywood Reporter' rekao kako traju pregovori s Lionsgate Televisionom

Šuška se kako je za scenarij adaptacije najprodavanijih knjiga Stephenie Meyer zadužena Sinead Daly. Daly je javnosti poznata po napisanim scenarijima za serije 'Tell Me Lies', 'The Walking Dead: World Beyond', 'Raised by Wolves' i 'Dirk Gently's Holistic Detective Agency'. Još uvijek nije otkriveno hoće li se knjige pretvoriti u serijal ili će se na neki drugi način pretočiti u televizijsku seriju. 

Her prenosi kako se očekuje da će autorica ovog serijala romana biti uključena u televizijsku adaptaciju. Priča se kako su Wyck Godfrey i bivši potredsjednik 'Lionsgate Motion Picture Group' Erik Feig kupili prava na seriju knjiga 'Sumrak'. Oboje bi trebali preuzeti uloge producenata serije. 

Ova je filmska franšiza, u kojoj glavne uloge imaju Kristen Stewart, Robert Pattinson te Taylor Lautner, zaradila više od 3,4 milijarde dolara diljem svijeta. 

Tvoja reakcija?