Prvi 22 pregleda 17. ožujka 2017.

Stiže suradnja Mije Negovetić i One Directiona? Na korak do slave!

mia negovetić
Instagram @mia.negovetic

Talentirana hrvatska pjevačica još je jednom oduševila Ameriku...

Ok, za početak, smirite se i nemojte odmah pitati Google gdje možete kupiti karte za prvi zajednički koncert naše pjevačice i One Directiona. Stvari su ipak malo drugačije...

Naime, nevjerojatno talentirana pjevačica i naša prva Zvjezdica, Mia Negovetić, i dalje niže uspjeh za uspjehom.

Podsjetimo, svojim je glasom već jednom oduševila Ameriku i to u showu "Little Big Shots", a sada je još jednom tamo otputovala i to na poziv svjetski poznatih glazbenih imena!

Točnije, Mia tamo upravo snima svoj prvi singl i to uz pomoć gitarista megapopularnog One Directiona, Danom Richardsom! Znamo, ljubomorni ste jednako kao i mi...

- Jako sam uzbuđena što imam priliku raditi s ovim ljudima u SAD-u. Upravo sam završila singl s Philom Simmondsom i Danom Richardsom. Ne mogu dočekati da čujem što smo snimili -  napisala je Mia u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagramu.

Koliko je oduševljen njenim "ubojitim glasom" nije se trudio sakriti niti sam Richards koji je također iskoristio čari društvenih mreža da se pohvali kako ovoj nevjerojatnoj pjevačici pomaže napraviti prve korake na putu prema svjetskoj karijeri. 

 

Laying down some killer vocals with @mia.negovetic and button wizard @mrpsimmonds #BalboaStudios

Objavu dijeli TheDanRichards (@thedanrichards)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?