Prvi 1137 pregleda 07. lipnja 2018.

Što bi trebao/la naručiti od klope na prvom dejtu

Nika Pavičić

Napokon ste izašli na dejt i našli se u idealnom restoranu za tu prigodu. Konobar stavlja pred vas meni i tek onda shvaćate da se za ovo uopće niste pripremili. Što naručiti?

Nešto bez luka, dijetalno, finger food? Omg! Ima li teže odluke u životu? Ako sada zezneš s naruđbom klope na prvom spoju, to može utjecati na tvoju budućnost u ljubavi. Zato smo mi tu da ti olakšamo.

1. Ne (pre)jeftino!

Pomisliš li samo da pored jastoga ili bifteka ti želiš naručiti samo sezonsku miješanu salatu (i čašu vode) automatski ćeš biti proglašen/a najškrtijom osobom u Svemiru. Pripremi se na hejterske poglede od strane konobara, bolje polovice, svih prisutnih u restoranu, šefa kuhinje i dežurne čistačice.

2. Ne (pre)skupo!

Pratnja naruči pizzu, a ti kavijar i dimljeni losos. Ako ti je poanta da netko tu večer bankrotira i zauvijek te prekriži iz života, onda ok. U suprotnom, izaberi nešto isplativije.

via GIPHY

3. Ne (pre)zdravo!

Oko vas rajski miris roštilja, a ti naručiš zelenu salatu bez dresinga? Smrtni grijeh koji te čini lošom osobom. Teško da se itko može nositi s takvom personom.


4. Ne (pre)nezdravo!

Okej, prvi dejt možda nije najbolji trenutak da pokažeš osobi kako ti je omiljeno jelo ‘umočeni čvarci u ajvaru’. Za to ipak pričekaj koji mjesec kada ju uspiješ zavarati da je grill piletina s povrćem tvoj savršen izbor.


5. Ništa što se jede rukama.

Meksička tortilja, pizza s hrpom vrhnja ili kebab. Nije neka novost kako se od ovakvih jela i najpedantnija osoba usvinji. Jednostavno nitko nema taj talent da ovo može smazati bez da mu ruke ne budu pune ulja, kečapa ili majoneze. Što ne uključuje vilicu i nož, zaobiđi u širokom luku.

via GIPHY

Zaključak na kraju. Otiđite u šetnju i počastite se stiroporom, poznatijim kao ‘rižini keksi’. Oboje ćete si uštedjeti novac, živce i vrijeme!

POGLEDAJ NOVU NAVIJAČKU HIMNU: Stoka ft. LayZ - MOJA CROATIA 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve