Prvi 160 pregleda 26. lipnja 2019.

Što generacija Z misli o prilikama koje donosi internet?

Hrvatski telekom održao je prvu parlaonicu Svijeta boljih mogućnosti i provjerio što mladi misle o mogućnostima koje mladima nudi internet.

Parlaonica je okupila dvanaestero mladih koji studiraju u Hrvatskoj. Neki od njih su na razmjeni studenata u Zagrebu dok drugi u Lijepoj Našoj žive od rođenja. Osim što su okupili studente iz Meksika, Austrije, Nizozemske, Njemačke pa čak i Egipta, pitali su i prolaznike za mišljenje. 

"Internet zaglupljuje mlade u jednoj mjeri, ali mislim da koliko je koristan toliko nam i odmaže", rekao je jedan dečko. Jedna od prolaznica je rekla sljedeće: "Sama digitalna tehnologija je super. Daje alat za nešto promijeniti, ali taj alat treba znati iskoristiti, a ja to trenutno ne vidim."

POGLEDAJTE VIDEO

Studenti su istaknuli kako im internet omogućuje komunikaciju s obitelji i prijateljima bez obzira na to gdje se nalaze. Naravno, to nije jedina pozitivna stvar. Što su sve istaknuli pogledaj u videu:

Javi nam što ti misliš o internetu i mogućnostima koje nudi!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kul članak