Prvi 1130 pregleda 10. srpnja 2019.

Što govor tijela Shawna i Camile govori o njihovoj vezi?

camila_cabello@instagram

Stvarno se čini da im na ljubavnom planu cvjetaju ruže, a tek su ušli u vezu. Awww, baš nam je drago.

Već smo ti pisali o novom slatkom celebrity paru, Camili Cabello i Shawnu Mendesu. Otkako su izbacili novu pjesmu Senorita, Camila je prekinula s dečkom, a pojavile su se i prve fotke nje i Shawna zbog kojih je internet poludio.

Pjevačica je sada objavila fotku na Instagramu, a fanovi misle da je to samo još jedan znak i dokaz da su stvarno skupa. Pa, pogledajte.

Camila je objavila novu fotku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Stručnjakinja za govor tijela Lillian Glass je za Teen Vogue analizirala i njihov govor tijela, barem na primjeru ovih fotografija, pa, evo što je rekla.

Što njihov govor tijela govori o njihovoj vezi?

"To što se drže za ruke pokazuje što osjećaju jedno za drugo. Žele biti povezani jedno s drugim. Iako se i prijatelji drže za ruke, po fotkama možemo jasno zaključiti da je kod njih u pitanju romansa. Očita je kemija između njih dvoje. Izgledaju jako sinkronizirano dok šetaju u istom smjeru", zaključila je doktorica Glass.

Pa, mi im želimo najveću moguću sreću, a njihovu vezu pratimo i dalje.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma preslatki su!