Prvi 520 pregleda 18. studenoga 2018.

Što? Hailey je upravo promijenila ime na Instagramu!

https://www.instagram.com/baldwinshots/

Ovo je dokaz da Hailey ipak nije odlučila ostaviti vlastito prezime nakon udaje za Biebera

Hailey je upravo promijenila ime na Instagramu, piše Seventeen Magazine. Više se ne preziva Baldwin, sad je i službeno gospođa Hailey Bieber! I ne, ne šalimo se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my ❤️

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Time je napokon potvrdila šuškanja da je stvarno uzela prezime svog supruga (i dalje nam ovo malo čudno zvuči) Justina Biebera, a prije par dana je na Levi's eventu čak nosila i njegov sako. 

Čini se da im je trenutno odlično u braku. No, od njih dvoje nikad ne znamo što još možemo očekivati...

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    waaaaat