Prvi 4232 pregleda 09. kolovoza 2019.

Što kaže tvoja tarot karta? Evo kakav će ti biti sljedeći tjedan

Pietra Schwarzler/Unsplash

Dok će neki znakovi u tjednu koji je pred nama upasti u novčane probleme, drugima bi u život mogla doći nova ljubav.

Ovan

Obrati pažnju na seksi, karizmatične vodene znakove- Ribu, Raka, Škorpiona (imati ćeš posebno jake vibracije sa Škorpionima). Moguće je da ćeš ovaj tjedan razviti posebno snažan odnos s nekim od ovih znakova, a možda stvoriti i novo prijateljstvo. Vodeni znakovi su suosjećajni, intuitivni i sjajni slušatelji, a sada ti je potreban upravo netko takav. Možda ih čak i doslovno upoznaš u blizini vode tako da drži oči širom otvorene na svojoj lokalnoj plaži/jezeru/bazenu, javlja Cosmopolitan.

Bik

Bik je jedan od najvećih radnika zodijaka i s obzirom da su uložili dovoljno truda i rada tijekom godine, sada je došlo njihovo vrijeme za odmor. Ovaj tjedan ti također donosi poboljšanje u obiteljskim, ali i prijateljskim odnosima.

Blizanci

Blizanci bi ovaj tjedan mogli zapasti u malene financijske probleme. Kako si u posljednje vrijeme trošio/la iznad svojih mogućnosti, u periodu koje je pred tobom bi to moglo doći na naplatu. Što prije kreneš štedjeti, prije ćeš se izvući iz svih financijskih poteškoća.

via GIPHY

Rak

Rakovi cijene sigurnost, udobnost i luksuz u životu, a kako bi sve to imali , potreban im je dugoročni plan za njihove resurse i financije. Imaš li to? Ako ne, ovo je veliki tjedan u kojem je došlo pravo vrijeme da uštediš nešto novca kako bi mogao/la što bolje uživati u tjednu te svim blagodatima ljeta.

Lav

Premda će lavovi biti poprilično pretrpani obavezama u danima koji slijede, to ih neće spriječiti da uživaju u životu bez ljutnje i ogorčenosti. Tvoja pozitivna energija jednostavno će biti zarazna pa bi mogao/la itekako biti u centru pozornosti narednih dana.

Djevica

Kada su djevice u opasnosti ili se osjećaju ugroženima, u njima se stvara snažan osjećaj tjeskobe koji uvelike negativno utječe na njihovo psihičko zdravlje. Ovaj tjedan bi se djevice mogle osloboditi mnogih mentalnih prepreka te opustiti u društvu obitelji i prijatelja.

via GIPHY

Vaga

Vagama bi se ovaj tjedan moglo dogoditi nešto uistinu posebno što će im začiniti čitav tjedan. Možda čak i čitavo ljeto. To bi mogla biti neka nova ljetna ljubav ili odličan zgoditak na nagradnoj igri. Preostaje ti samo da čekaš i ne gubiš nadu.

Škorpion

Čini se kako škorpionima nevolje vrebaju iza ugla. Ukoliko si u vezi, pripazi jeli tvoj partner u potpunosti iskren s tobom, a ako putuješ, posebno pazi na svoje osobne stvari kako ti se ne bi dogodila krađa ili neka slična neugodna situacija.

Strijelac

Ono u čemu strijelci istinski uživaju su osjećaj bijega i slobode tako da je putovanje nešto o čemu sanjaš već duže vrijeme. U tjednu koje je pred tobom bi se to putovanje napokon moglo realizirati tako da će tvoja sreća i uzbuđenje biti na vrhuncu.

via GIPHY

Jarac

Jarci bi u tjednu koji slijedi mogli biti izuzetno zbunjeni i ‘izgubljeni’. Možda ti ništa što radiš neće imati smisla i imati ćeš osjećaj da bi trebao/la odustati, no pokušaj naći utjehu u obitelji i prijateljima kako bi te ‘vratili u život’.

Vodenjak

Ljubav je u zraku! Što se tiče ovog znaka, idući tjedan bi stvarno mogao biti plodan na ljubavnom planu. Bez obzira jesi li solo ili u vezi, u tebi će se probuditi posebna vatra i strast tako da ćeš se ili “zaplesti” u neki novi ljubavni odnos ili jednostavno “oživjeti” već postojeću vezu.

Riba

Ribe su sklone zaplitanju u labirintu loših navika, a sada je pred tobom savršeno vrijeme da se riješiš svake svoje loše navike. Bilo da grickaš nokte, jedeš previše slatkog ili se prečesto svađaš. Ovo je tjedan kada bi se mnogo toga moglo promijeniti.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva se cekam zaljubiti xd