Prvi 1087 pregleda 06. listopada 2021.

Što najviše lajka generacija Z? Saznajte na dodjeli nagrada

joomboos

Druga zaredom dodjela Coolest Brands Awards nagrada održat će se 15. listopada s početkom u 11 sati u Wespa Spaces prostoru, a ondje ćemo proglasiti koji su to najpopularniji brandovi koje lajka generacija Z

Nakon iznimno uspješne prošlogodišnje dodjele nagrada najcool brandovima, JoomBoos ponovno objavljuje rezultate velikog istraživanja o medijskim navikama, praćenju sadržaja na online kanalima, kupovnim navikama i stavovima generacije Z. I dok smo se prošle godine družili online, zbog pandemije koronavirusa koja nas je sve zatvorila unutar četiri zida, ove godine dodjela Coolest Brands Awardsa održat će se - uživo! 

 | Autor: joomboos joomboos

Odabrani, najcool brandovi bit će nagrađeni titulom Coolest Brand Awards, a dodjela nagrada održati će se 15. listopada 2021. godine od 11 sati u Wespa Spaces prostoru na adresi Zavrtnica 17. 

Upravo zbog velike zastupljenosti genzeovaca na tržištu, JoomBoos je, drugu godinu zaredom, u suradnji s IPSOS-om proveo još jedno veliko istraživanje na reprezentativnom uzorku. U istraživanju su bila zastupljena oba spola, raspona godina od 11 do 23, a geografski je zastupljena bila cijela Hrvatska. Istraženi su različiti aspekti života generacije Z kako bi se ustanovile njihove navike i preferencije brandova na hrvatskom tržištu.

 | Autor: joomboos joomboos

Najcool brandovi birali su se u kategorijama; music streaming mobilna aplikacija, mobitel, teleoperater, elektronička roba, online trgovina, banka, shopping centar, gazirano piće, kava, instant napitak, voda, grickalice, chocolate bar, puding, namaz, keksi, žitarice, ketchup, pašteta, krema za prištiće, obuća, odjeća, ženska kozmetika, higijenski ulošci, gaming oprema i institucija s najboljom komunikacijom prema generaciji Z. 

PROŠLOGODIŠNJA DODJELA:

Kategorija je ove godine nešto više nego što je to slučaj bio prošle godine, istraživanje je bilo nešto ekstenzivnije, a pobjednike će na velikom eventu proglasiti poznati voditelj, Ivan Vukušić. A tko je najcool, koga generacija Z najviše voli i što najviše gricka, lajka i kupuje - saznajte uskoro! Proglašenje pobjednika možete pratiti i uživo online, na Coolest Brands Awards službenoj stranici. Gledamo se!

Tvoja reakcija?