Prvi 19092 pregleda 10. ožujka 2019.

Što napraviti kada želiš nešto više od prijateljstva

fashiongalsz/instagram

Donosimo ti pet savjeta što napraviti kada želiš nešto više od prijateljstva.

Već duže vrijeme osjećaš nešto prema svojem dobrom prijatelju ili prijateljici? Ako želiš to pokazati i napraviti sljedeći korak, donosimo ti savjeta kako to i postići.

1. Pogledi. Komuniciranje s očima veoma je bitno. Na taj način možeš dati drugoj strani do znanja da ga/ju ipak ne gledaš samo kao prijatelja. Tajanstveni osmijeh i mekani pogledi jedan su od pokazatelja da ti se sviđa. 

via GIPHY

2. Istakni svoj izgled. Ako misliš da druga strana nije primjetila tvoj izgled vrijeme je da u svoj odjevni stil ubaciš neki seksi komad odjeće i naglasiš svoje najbolje atribute. 

via GIPHY

3. Pronađi vremena za vas dvoje. Ako ste cijelo vrijeme okruženi drugim ljudima, predloži neku solo kavu, odlazak u kino ili druženje. Ne naravno da tu osobu zaskočiš, već da imaš priliku upoznati bolje tu osobu, ali i da ona upozna tebe.

via GIPHY

4. Malo ljubomore nije na odmet. Misliš da te ne primjećuje dovoljno? Spomeni u komunikaciji da ideš na spoj s nekim i promatraj njegovu/njezinu reakciju. Također, svakako izbjegavaj prijatelje te osobe, jer je to momentalni turn off. 

via GIPHY

5. Biraj seksi teme. Odaberi teme za razgovor koje su malo drugačije od vašeg svakodnevnog chat-a. Naravno, nemoj sad pretjerati i izbjegni vulgarni govor. 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Jej super je ovo