Prvi Videostar 875 pregleda 21. studenoga 2018.

Što nas to sve čeka u novoj epizodi?

screenshot

Pogledajte što nas sve čeka sutra u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu

Sutra u 12:00 izlazi nova epizoda talent showa Videostar, a mi vam donosimo kratki pregled svega što nas u novoj epizodi očekuje! Tko nas gleda sutra?

U novoj epizodi najvećeg YouTube talent showa JoomBoos Videostar, preostalih devet kandidata dobilo je tri zanimljiva zadatka, ali ovoga puta nisu bili zatvoreni na setu, već su bili poslani na zagrebačke ulice i morali su se snalaziti u stvarnim situacijama među ljudima.

Opet neugodni izazovi i to na ulici

 | Autor:

LayZ-jev tim morao je svirati na ulici i tako pokušati zaraditi barem 20 kuna. Tim SaamoPetraa prilazio je prolaznicima na ulici i ispitivao ih o gospodinu koji, navodno, terorizira ljude nepristojno buljeći u njih. Tim TheSikrt morao je, pak, ljudima na ulici postavljati neka prilično neugodna pitanja.

Koliko su kandidati ovoga puta bili uspješni i jesu li izvršili sve zadatke, tko se najviše osramotio i jesu li se obogatili sviranjem ili nisu; pogledajte sutra u 12:00 na JoomBoos YouTube kanalu!

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva čekaaaam