Prvi 1500 pregleda 01. svibnja 2019.

Što? Nije jeo više od godinu dana jer je htio smršavjeti

unsplash/ilustracija

Postoji urbana legenda o čovjeku koji je smršavio više od 100 kilograma, a njegova dijeta je bila jednostavna (ali opasna) - nije jeo duže od godinu dana!

Da, da, i mi se pitamo kako je to moguće, ali izgleda da stvarno jest - uz manje izmjene.

via GIPHY

Medicinski dokumenti objavljeni 1973. godine zabilježili su slučaj 27-godišnjaka iz Škotske koji je postio 382 dana kako bi smršavio, piše IFLscience.

"U početku nije bilo namjere da post toliko dugo traje. No, s obzirom da se brzo prilagodio i da je bio odlučan u postizanju svoje idelane težine, njegov post se nastavio" napisali su liječnici.

U to vrijeme, uzimao je vitamine i suplemente, ali ne i ostalu hranu. Redovito je išao na kontrole u bolnicu, a ono što je začuđujuće jest da je zadržao dobro zdravlje.

Ne preporuča se jer je jako opasno

Bez obzira na ovaj slučaj, ako želiš istopiti kilograme - nemoj pokušavati na ovaj način! Nikad!

Konzultiraj se sa svojim liječnikom koji će ti najbolje znati pomoći, jer da se on nije konzultirao vjerojatno ne bi ni preživio...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya.visnjica

    OMGGG
  • mala_loodacha

    maj gad!!