Prvi 556 pregleda 01. ožujka 2019.

Što se događa? Sad je i Scott prevario Kylie?

kyliejenner / instagram, O'Connor/Press Association/PIXSELL

Navodno je Kylie sinoć optužila svog dragog za prevaru

Travis Scott tvrdi kako je odgodio svoj AstroWorld koncert u Buffalu sinoć navečer zbog bolesti, ali izvor je za TMZ izjavio da je kompliciranije od toga... A Kylie ga je navodno optužila za varanje.

Prije svega, Travisovi suradnici kažu kako je reper apsolutno porekao da je prevario Kylie. No, u srijedu je rečeno da je odletio s istočne obale kako bi iznenadio Kylie i Stormi, gdje mu je ona rekla da je čak našla i dokaze prevare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Prošlo je nekoliko teških tjedana za Kylie. Njezina najbolja prijateljica, Jordyn Woods, iznevjerila ju je i morala ju je izbaciti iz svog života i života svoje obitelji nakon što se spetljala Tristanom Thompsonom, koji je tada još bio s njezinom sestrom Khloe. Moguće kako je Kylie zbog cijele te situacije sada pogotovo na oprezu, pa možda vidi nešto čega nema, ali još se ništa službeno ne zna...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby #2?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ups...