Prvi 995 pregleda 20. lipnja 2019.

Što se događa u ljubavnom životu Shawna Mendesa?

shawnmendes@instagram

O ljubavnom životu ove glazbene zvijezde doznajemo vrlo malo i to najčešće kroz njegove pjesme, no postoji li netko kome su ti ljubavni stihovi namijenjeni?

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Shawn Mendes je prešao put od popularnog glazbenika za teen populaciju do prave mainstream glazbene zvijezde. Ovaj 20-godišnji kanadski pjevač je u vrlo kratkom vremenu poharao glazbene ljestvice te zaradio nekoliko nominacija za prestižnu glazbenu nagradu Grammy.

Povrh toga, uz šarmantnu osobnost i lijepo lice, nametnuo se i kao tip iza reklama poznatih modnih brendova poput Calvina Kleina i Tommyja Hilfigera.

No, neke najviše zanima - je li netko već ukrao njegovo srce?

via GIPHY

Postavlja se pitanje, s obzirom na to da Shawn nikada ne govori otvoreno o svom ljubavnom životu, postoji li tip djevojke koja bi bila savršena za njega?

Dosad su ga mediji povezivali s čak tri (više ili manje) slavne cure. On nikad ni s jednom od njih nije potvrdio ozbiljnu vezu, ali iz bivših avantura bi se mogao izvući zaključak kakve djevojke su njegov tip. Evo tko su one.

1. Camila Cabello

Glasine o vezi između dugogodišnjih prijatelja i suradnika Shawna Mendesa i Camile Cabello već godinama su prisutne, ali oboje tvrde da između njih nema ničega osim prijateljstva.

Na pitanje o Camili, Shawn je jednom izjavio:

"Mi smo samo jako bliski prijatelji. Ona je jedna od onih ljudi s kojima se jednostavno vrlo lako mogu povezati i svakako je smatram jednom od mojih najboljih prijatelja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day six - With friends👫 Shawn and Camilas friendship is the cutest thing, my two faves💕💕

A post shared by teenmendes (@teenxmendes) on

2. Hailey Baldwin

Dvojac je izašao zajedno na Met Gala večeri 2018., ali Shawn je objasnio fanovima kako je to bio isključivo poslovan izlazak gdje su oboje prezentirali Tommyja Hilfiger kao zaštitna lica tog brenda. Dakle, tada je još negirao glasine da su zajedno.

Ipak, Shawn je nešto kasnije priznao za Rolling Stone magazin da su on i Haley tada bili "više od prijatelja", ali njihova kratkotrajna veza nije bilo dovoljno ozbiljna da ikakve detalje dijele s javnosti. A svi znamo s kime je danas Hailey u vezi. Dobro, u braku. Ona je sad gospođ Bieber.

3. Lauren Arendse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my beautiful prom date! ❤️

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)

Veza s Lauren je zapravo jedina potvrđena veza slavnog pjevača koja je trajala dvije godine i to prije nego li je postao mega zvijezda.

Trenutno je, prema svemu sudeći, slobodan, ali tko zna kad će sljedeći put izaći van s nekom djevojkom s kojom će ga vjerojatno automatski povezati. Čekamo pa ćemo vam javiti!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awww