Prvi 9772 pregleda 06. prosinca 2018.

Što skrivaju: Ovo su 4 najtajnovitija znaka zodijaka

fashiongalsz/instagram

Svatko ima drugačije potrebe i sklonosti kada je riječ o povjeravanju drugim osobama te iznošenju vlastitih emocija, no ovi bi horoskopski znakovi radije zadržali svoje osjećaje za sebe.

Kako piše portal Bustle, dok su znakovi zračnog elementa uvijek spremni na razgovor s drugima i nemaju problem s dijeljenjem svojih mišljenja, stajališta i osjećaja s drugima, s druge strane, znakovi vodenog elementa više od svega cijene svoju privatnost i mnogo će se bolje osjećati ukoliko neke stvari zadrže za sebe.

To ne mora značiti da u njima ne možeš pronaći iskrenog prijatelja koji će ti se redovito povjeravati jer i oni, premda im je potrebno malo više vremena za to, imaju tendenciju vezati se za nekoga i s vremenom mu se sve više povjeravati.

Četiri znaka koja se smatraju najtajnovitijima u zodijaku su:

BIK

Bikovi nemaju potrebu ništa skrivati, ali jednostavno ne vole sudjelovati u ogovaranju i iznošenju svog mišljenja o nekome tako da će se, ukoliko ih neka tema razgovora ne zanima, jednostavno misteriozno povući.

RAK

Premda odaju dojam pričljivih osoba koje uživaju u izlascima i druženjima, rakovi su zapravo poprilično sramežljive osobe koje tek ponekad uspiju zavarati okolinu.

ŠKORPION

Škorpioni su najmisteriozniji znakovi u zodijaku pa rijetko tko može znati što u određenom trenutku misle ili osjećaju.

RIBA

Ribe su veliki sanjari te senzibilne i emotivne osobe tako da će vrlo često sami u sebi promišljati o mnogim stvarima bez potrebe da to podjele s nekim drugim.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • G0ran1979

    Škorpion vlada. :)
  • mala_loodacha

    znam da je skorpion jako misteriozan