Prvi 749 pregleda 17. ožujka 2019.

Što? Stormi se zapravo trebala zvati potpuno drugačije

kylie jenner / instagram

Vjerovali ili ne, Kylie Jenner i Travis Scott skoro su svoju kćer Stormi Webster nazvali drugim, sasvim običnim imenom

Kylie i Scott su prije rođenja za Stormi razmatrali i druga imena što i nije previše šokantno, budući da većina roditelja razmatra više od jednog imena za svoje dijete. Ali u ovom slučaju to je neobično zato što je drugo ime potpuna suprotnost neobičnom imenu Stormi za koje su se na kraju odlučili, piše Bustle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this little girl motivates me every day to become the best woman i can be. #InternationalWomensDay

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie u početku nije htjela otkriti koja su sve imena razmatrali u slučaju da ih poželi iskoristiti za svoju buduću djecu. Ali na kraju je pristala otkriti jedno koje je ipak isključila iz mogućeg izbora. "Jedno ću vam ime reći, jer ne mislim da ću ikada tako nazvati svoje buduće kćeri... htjela sam je imenovati Rose." Kako šokantno normalno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby girl🖤🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Također je otkrila da 'Rose' nije bio ni drugi izbor. To je zapravo bila treća opcija. Nije podijelila drugo ime koje će možda iskoristiti ako ona i Scott dobiju drugu djevojčicu. 

Nije otkrila to posebno ime, ali ga je opisala kao "vrlo čudno ime", što nam već zvuči realnije. Još je priznala da, iako je neko vrijeme tijekom trudnoće naginjala imenu Stormi, nije se mogla odlučiti treba li biti Stormi ili Stormie, poput Kylie.

Koje ime ti se više sviđa: Stormi ili Rose?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Pa isto lijepoo