Prvi 4063 pregleda 04. siječnja 2019.

Što ti je horoskop pripremio za danas?

Je li danas dan kada je bolje ostati u krevetu i jednostavno ga prespavati ili baš suprotno?

Danas je prvi dan kada energija pomračenja sunca u Mjesecu počinje rasti i utječe na sve znakove zodijaka. Sunce se kreće u položaj da se zaključa s Mjesecom i Saturnom te napravi snažne komunikacijske planove za sljedećih 20 godina. Ovo je veliki događaj koji utječe na sve nas piše Your tango. No, najprije saznaj što te konkterno danas sve čeka!

via GIPHY

Ovan

Nadamo se da ste zapamtili sve što vam se u prošlosti dogodilo kako ne bi ponavljali iste pogreške.  Promislite malo o svom ponašanju i o tome koju ulogu najčešće zauzimate u društvu. Pazite da vas se ne iskorištava i naučite se opustiti.

Bik

Danas će vaša samostalnost doći do izražaja i zračit ćete samopouzdanjem. Danas je odličan dan da se dokažete u nečemu u školi ili nekoj prilici koja vam se pruži.

Blizanci

Morate pustiti prošlost i pomiriti se s činjenicom da se stvari mijenjaju. Blizanci imaju veliki talent za govor pa bi mogli sve svoje misli pisati i objavljivati na društvenim mrežama te na taj način pomagati drugima koji se osjećaju isto kao vi. 

Rak

Danas bi mogli čuti vijest o selidbi i odlasku drage osobe. Zbog toga bi se mogli osjećati tužno i napušteno. Morate tu činjenicu pretvoriti u najbolje što možete, a to je da se više posvetite učenju o sebi i naučite se dobro osjećati sami.

Lav

Budućnost je sada. Budućnost je ono što je sada napravite. Sve što učinite sada utječe na dugoročnu budućnost. Izaberite opuštanje i okružite se onim što volite.

Djevica

Danas ćete možda ćete otkriti da vam bolna točka daje inspiraciju koja vam je potrebna za još jednu veliku promjenu u vašem životu. Iskoračiti iz vaše zone udobnosti i prepustite se izazovima.

Vaga

Danas bi se moglo dogoditi nešto što će vas navesti da shvatite koliko je obitelj zapravo važna i kako bi trebali više vremena provesti sa svojim najdražima.

Škorpion

Razgovor s autoritetom ponekad može biti zastrašujući, ali danas se možete naći u poziciji da to učinite s lakoćom. Možda ćete morati pisati predsjedniku ili početi volontirati za društvene organizacije koje pomažu onima do kojih vam je jako stalo.

Strijelac

Ono što cijenite određuje tko ste. Promjena mentalnog sklopa može doći kada osjetite da ste cijenili pogrešne stvari. Danas je dobar dan za preokret. I ako mislite da trebate progutati svoj ponos, bolje je to učiniti sada nego kasnije.

Vodenjak

Danas bi mogli vidjeti nešto što je cijelo vrijeme bilo ispred vas, ali si to niste htjeli priznati. Danas ćete stati na kraj svim lažima i prijevarama.

Ribe

Prijatelji dolaze i odlaze, ali ono što će zauvijek ostati su uspomene koje ste stvorili s njima. Ako imate bilo kakve fotografije ili stvari koje još niste pohranili i želite to učiniti, danas je idealan dan za to.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Uff super