Prvi 645 pregleda 20. siječnja 2019.

Što ti je sve potrebno za dobro gaming druženje?

Pixabay

Kad se ti i tvoji frendovi nađete na gaming druženju, potrebno vam je svega nekoliko stvari da ono bude savršeno

Ako obožavaš gaming i igranje igrica, onda ih sigurno baš uvijek ne igraš sam. Možda ponekad organiziraš neko gaming druženje s ekipom kojoj je to isto tolika strast kao i tebi, a evo kako u samo četiri koraka možeš organizirati savršenu gaming zabavu! Što ti je potrebno za najbolje gaming druženje? Imamo odgovor!

1. Prvo - pozovi ekipu!

via GIPHY

Naravno, kakvo bi to bilo druženje da si sam/a! Pozovi frendove/frendice koji obožavaju gaming na jedno malo drugačije druženje i igre mogu početi.

2. Nabavi dobar gaming monitor

 | Autor: LG, promo LG, promo

Jako dobar gaming monitor je LG 32GK850G-B monitor, kojeg karakteriziraju isključivo vrhunske performanse. Nema zamućivanja ekrana, kidanja slike na zaslonu, a kad igrate imate osjećaj kao da ste zaronili u igricu. Ovi LG monitori imaju dizajn bez obruba s 3 strane i ergonomsko postolje, mogućnost podešavanja visine te stvaraju nevjerojatan užitak gledanja. Imaju i sferno osvjetljenje za izuzetnu atmosferu igranja te omogućuju fluidno kretanje u igrama. Ovi monitori dolaze u dvije različite veličine zaslona (31.5’’ te
27’’), QHD i Full HD rezoluciji, s VA ili TN zaslonom, a užitak koji pružaju igračima je neopisiv.

3. Nabavi grickalice

via GIPHY

Kokice, čips, smoki, keksi, kolačići - sve što možete grickati dok igrate igrice je dobrodošlo! A usput, ni neki fini sokovi ili topli napitci nisu na odmet.

4. Napravi setting

Neka u sobi bude mračno, nabavite neka fora svjetla koja će stvoriti genijalnu i zabavnu atmosferu, a možete nabaviti i neke balone, postere ili kapice, ako se baš osjećate posebno inspirirani. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrksss

    Dugo nisam vidio gori "članak". I monitor je smece tako da nemoj te past na ove sponzorirane gluposti.
  • mala_loodacha

    auuuu xD Kul kul