Prvi 2450 pregleda 03. ožujka 2019.

Što tvoj horoskopski znak govori o tvom stilu?

girly.inspo/Instagram

Provjeri!

Horoskopski znak o nama moooožda može otkriti svašta, a među 'svašta' našao se čak i modni stil, piše Her campus. Svaki horoskopski znak ima posebne karakteristike i osobnost koja određuje i njegov imidž. Evo što to znači za tvoj znak!

Ovan

Ovi znakovi su popularni, brzi, dinamični i natjecateljskog duha, a njihova odjeća je često slojevita i kompleksna. Ovnovi kombiniraju odjeću koja se može nositi i za večernje, ali i za dnevne kombinacije i jako dobro se prebacuju iz jedne u drugu - s istim komadima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crossing off more bucket list places with @revolve ... so far 2019 is off to a great start // 📍 Kyoto

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

2. Bik

Ovaj znak karakterizira osjećajnost, ali i snaga. Nose kvalitetnu odjeću i samo onu koja im se stvarno sviđa. U isto vrijeme su kreativni i senzualni pa im je i odjeća takva, lijepa, udobna, ali uvijek posebna.

3. Blizanci

Blizanci se vole izražavati upravo odjećom. Odabrat će komade koji jasno oslikavaju njihovu jaku osobnost, a s obzirom da su snažni i inteligentni, često ih traže modne savjete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful ❤️ @lenaperminova Via @womannfashionn

A post shared by Fashion_magazine (@fashion_inspoz) on

4. Rak

Rakovi su intuativni, strastveni, pažljivi i nježni. Vole elegantnu, basic odjeću koja je svevremenska i izgleda luksuzno. Uvijek pohvale nečiji izgled kad im se svidi i ohrabruju druge da se izražavaju odjećom, baš kao i oni sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tonight 🖤 @stuartweitzman

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

5. Lav

Lavovi su hrabri i vole riskirati. Jako su vatreni, no vole dramatizirati pa će se često odlučiti na izazovne kombinacije za koje bi se rijetko tko odlučio. Oni definitivno ne vole slijediti modne trendove, skroz su svoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Falling for Moscow 🍁

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

6. Djevica

Stil djevice temelji se na praktičnosti. Vrlo su ljubazni i odani po prirodi, a njihova garderoba sastoji se od najosnovnijih komada i svako jutro dobro znaju kako će što i s čime kombinirati.

7. Vaga

Vage su inteligente, graciozne i pravedne. Njima je jako bitno porijeklo odjeće, je li organska, ručno rađena i kakva je tkanina. Ne bi odjenuli bilo što.

8. Škorpion

Kad se Škorpionu svidi neki komad odjeće, on će ga nabaviti u svim bojama. Smatra da je to praktično. Jako je siguran u sebe i zna što želi i što mu pristaje, a kad je stil u pitanju, jako su lojalni brendovima koji im se sviđaju i nose samo njihove komade.

9. Strijelac

Strijelci su zabavni, sretni i optimistični, a odjeća koju nose je uvijek lijepa i ženstvena/muževna. Ovisi, jel... Ponekad znaju nasumično odabirati komade, a to pritom kombinacija izgleda odlično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whitney Dress 🍋 Shop @hautboho Available at www.lifeandstyle.store Free Worldwide Shipping

A post shared by F A S H I O N Z I N E ♠️ (@fashionzine) on

10. Jarac

Jarčevi su ozbiljni i organizirani, a to se da primijetiti i prema njihovom stilu. Nose klasičnu odjeću i nije ih briga za trendove. Vole udobnost i funkcionlanost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chic @belle_muse collection 😍 Coat from @belle_muse

A post shared by F A S H I O N Z I N E ♠️ (@fashionzine) on

11. Vodenjak

Vodenjaci su domišljati, kreativni i orginalni. Vole boje i raznolike printeve, a nije im ih problem ni zajedno kombinirati, a to pritom opet lijepo izgleda. Žele slijediti svoj stil, a ne se priklanjati trendovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comment your favorite @panthere_instyle outfit 1-6 🌈 💕

A post shared by F A S H I O N Z I N E ♠️ (@fashionzine) on

12. Ribe

Ovaj horoskopski znak je kreativan, mudar, osjećajan i umjetnički nastrojen. Sve te karakteristike odražavaju se na njihov stil, koji je raznolik i drugačiji od ostalih.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww