Prvi 2004 pregleda 08. listopada 2018.

Što tvoj omiljeni filmski žanr govori o tebi

promo

Voliš li otići u kino s ekipom kako bi vrištali na najnoviji hororac ili ti je draže uz papirnate maramice pogledati neki dobar ljubić?

Vjerovao/la ili ne, filmovi u kojima najviše uživaš zapravo govore puno o tebi:

1. Drama

via GIPHY

Ti nikako ne živiš u skladu sa svojim godinama i rođen/a si u krivo vrijeme. Voliš ozbiljne filmove s ozbiljnim tematikama i najčešće tužnim životnim pričama. Pokušavaš iz svake te priče ponešto naučiti i primjeniti u svom životu. Ne zamaraš se previše time što ti frendovi govore da imaš sto godina u duši.

2. Triler

Tvoj istraživački duh prožet misterijom uživa gledajući filmove s iskompliciranim radnjama, spletkama i zavrzlamama gdje se riješenje ne zna do samog kraja. U kinu (ili pred TV-om) voliš upregnuti svoje moždane vijuge i pogoditi ‘tko je ubojica’ prije ostalih. 

3. Horor

via GIPHY

Obožavaš rizike i napetosti i kada se već ne možeš upustiti u neki od adrenalinskih sportova, gledanje hororaca je dovoljno dobra alternativa. Uvijek si ona karika u društvu koja mora nagovarati ostatak ekipe da odete na hororac i dok oni “pune gaće” ti uživaš u napetosti koja buja iz scene u scenu.

4. Romantika

Ti si naizgled tvrda i zatvorena osoba koja će se radije s nekim potući nego poljubiti, ali ono što se zapravo krije iza tog “oklopa”, tj. maske za društvo, je mirna i nježna duša koja obožava u slobodno vrijeme skinuti neki ljubić i opustiti se uz topli čaj i paketić maramica.

5. Animirani

via GIPHY

Starci su ti već tisuću puta rekli kako moraš odrasti, ali ti jednostavno ne možeš zamisliti jutro bez čokolina i crtića na TV-u. To što si zaigran/a, maštovit/a i sanjar u duši je super jer ćeš uvijek biti dežurni zabavljać u društvu, no kada poželiš da te ljudi krenu shvaćati ozbiljno morati ćeš se i malo uozbljiti.

6. SF

Ne propuštaš nijedan Marvelov film, a gospodare prstenova znaš napamet od prve do zadnje minute? Privrženost takvim filmovima govori o tebi kako si maštovit, inteligentan te spoj zrele osobe koja pokušava zadržati dijete u sebi. Također, vrlo vjerojatno imaš odličan smisao za humor.

7. Komedija

Sigurno očekuješ kako ćemo ti reći da si vedra osoba sa smislom za humor no realnost je sasvim drugačija. Naime, osobe koje najradije gledaju komične filmove su ustvari totalno ne smješni i nikako da ‘’bace’’ neku dobru foru u društvu. Često se znaš izolirati iz društva i biti u svojim depresivnim fazama.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve