Prvi 1500 pregleda 14. rujna 2018.

Što zapravo mačke misle o nama?

https://www.instagram.com/ksuha_meow/

Jesi li ikada pomislio/la kako bi bilo super ući u mačji mozak i vidjeti što one misle o nama?

Portal Bustle ima odgovor upravo na to pitanje. Kako tvrdi John Bradshaw, ekspert za ponašanje mačaka te autor nekoliko knjiga na tu temu, naš nas čupavi kućni ljubimac gleda kao divovsku, smotanu mačku s nešto manje dlaka po tijelu.

via GIPHY

Mačke možda jesu jedne od najinteligentnijih životinja koje su istovremeno i svojeglave i privržene svom vlasniku no nekoliko ih stvari odaje da nas doživljavaju upravo tako kako tvrdi John Bradshow, stručnjak za mačke. Naime, mačke su životinje koje nemaju običaj (osim ako ih ne naučiš na to dok su još male) dijeliti hranu s drugim vrstama životinja, a zanimljivo je kako se rijetko koja mačka ustručava “moliti” hranu od svog vlasnika ili mu gurati glavu u tanjur kada on jede u nadi da će svoj obrok podijeliti s njom.

via GIPHY

Isto tako, njihova potreba da se igraju i maze s nama pokazuje koliko su nam privržene tako da nas istovremeno smatraju i superiornijima nad njima, ali i ravnopravnima.

via GIPHY

One shvaćaju da naše kretnje nisu kao u ostalih mačaka, ali baš nas iz tog razloga smatraju većom i smotanijom verzijom svoje vrste.

via GIPHY

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kbc74dnr1992

    ajmeeee kako su slatkee
  • mala_loodacha

    moj micek mene voli i točka