Prvi 1738 pregleda 13. siječnja 2019.

Što zapravo znači ona Justinova tetovaža na licu?

_beliebers__universe / instagram

I Hailey je napravila istu tetovažu, ali se još ne zna točno gdje

Ljubav sad navodno cvjeta u braku Hailey Baldwin i Justina Biebera. Mladi par je nedavno napravio i tetovažu koju čak ni paparazzi nisu, barem na početku, uspjeli uočiti. No, taj sitan novi detalj na Bieberovu licu nije promaknuo njegovim fanovima, piše Popstar. No, što zapravo znači ta tetovaža? O tome govori tattoo majstor koji je za nju zaslužan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet our dogson his name is #Oscar

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Tattoo majstor Bang Bang otkrio je kako su Bieber i Haley svjetlom tintom odlučili tetovirati riječ 'Grace', što, u prijevodu, znači milost. Justinova tetovaža nalazi se iznad desne obrve, a za Haileyinu se još točni ne zna gdje je. I baš ovim odabirom navodno su htjeli istetovirati nešto što će simbolizirati njihovu ljubav i ujedno ih čuvati od svega lošega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma da? nisam skužila