Prvi 14252 pregleda 10. siječnja 2019.

Što znači kad nas netko sanja? Nije baš slučajno

travel_inhershoes/INSTAGRAM

Ili s njima provodimo previše vremena ili smo s njima podijelili neku tajnu, a možda je, pak, totalno nepovezano

Često se dogodi da nam drugi kažu kako su nas sanjali, no to najčešće smatramo tek slučajnošću. To je tako zato što su snovi još uvijek prilično neistraženi i vrlo su nam neshvatljivi. Kako nam uopće scenariji ulaze u glavu?

via GIPHY

Pitanje je to o kojem često diskutiramo. I okej, zanimljivo nam je ono što mi sanjamo pa proučavamo zašto je tema baš ta koja je, ali, što kad se dogodi da drugi sanjaju nas? Elite Daily piše kako smo često pod utjecajem prethodnog dana, odnosno ljudi i situacija koje su se u njemu odvile, pa ako smo s nekime proveli dan i bilo je lijepo (ili pak ružno), moguće je da će nas ta osoba sanjati.

 | Autor: Pixabay Pixabay

Ipak, s druge strane, snovi mogu biti nepredvidivi i totalno nepovezani, a to nas zapravo najviše zbunjuje. Ipak, stručnjaci imaju neke odgovore.

via GIPHY

Stručnjaci smatraju kako u tuđim snovima najčešće završimo kad s njima provedemo puno vremena, podjelimo s njima neku tajnu ili nešto što nam je jako važno. A kad se ti trenuci povežu s filmovima, serijama ili knjigama koje gleda ili čita osoba koja nas sanja, što, tvrde, pojačava mogućnost da završimo u tuđim snovima, dobijemo pravi filmski scenarij.

 | Autor: Pixabay Pixabay

Ako imate loše snove i želite ih se riješite, uvijek možete nabaviti hvatača snova (fun fact)

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Zanimljivooo