Prvi 623 pregleda 17. studenoga 2018.

Stoka, Zsa Zsa i JoomBoos spremili pravi božićni hit!

Luka Stanzl/Pixsell

Premijera pjesme i spota je 4. prosinca u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Tek je nekoliko tjedana prošlo otkako je popularni reper Stoka izbacio novi hit 'Incident', a legenda hrvatskog već ima nešto novo u planu! Za nadolazeće blagdane sprema jako posebno iznenađenje - divnu božićnu pjesmu koju izvodi u suradnji sa Zsa Zsom, LayZ-jem i ostatkom JoomBoos ekipe! Pjesma je snimljena u produkciji JoomBoosa, a atmosfera na snimanju spota bila je topla i prekrasna.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Za njihov blagdanski hit koji se zove 'Božićna priča' spot se snimao na čak tri različite, zanimljive lokacije, a svaka je bila ukrašena u divnom, blagdanskom duhu i ispunjena dobrom energijom i ljubavi. Za onaj zimski efekt pobrinula se Mirnovec pirotehnika. Glazbu za Božićnu priču radio je Goran Kovačić, a za video je zaslužan Marijan Jurčević. 

Fotke sa snimanja

1/10
Božićna priča Stoke, Zsa Zse i JoomBoosa!

Premijera ove tople božićne bajke očekuje vas 4. prosinca točno u 12:00 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu, a dotad uživajte u ekskluzivnim fotkama sa snimanja božićnog spota!

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva čekam pjesmuuu