Prvi 2894 pregleda 24. prosinca 2019.

Stormi za Božić dobila 'pravu' kuću za igru s lutkama

KylieJenner/Instagram

Djevojčicu je baka Kris iznenadila sa kućom za lutke, ona ju je samo s nevjericom promatrala.

Božićni pokloni počeli su se već otvarati u obitelj Kardashian-Jenner, iako još za to nije vrijeme. Kris Jenner odlučila je svojoj unuci Stormi Webster, kćeri Kylie Jenner, pokloniti kuću za lutke koja je velika kao ona u kojoj neki ljudi stanuju, javlja Cosmopolitan.

Ovdje pogledajte video:

Kylie je na YouTubeu objavila video u kojem Kris dolazi u njenu kuću u božićnoj pidžami i sunčanim naočalama i veselo se smije. Pitate se zašto bi netko poklonio jednogodišnjakinji kuću u pravoj veličini u kojoj će se samo igrati? E, pa Kris je rekla da je Kylie imala istu takvu kad je bila dijete, pa je odlučila pokloniti isto njenoj kćeri. Namještaj koji se nalazi u Storminoj kućici nekada je krasio Kylienu.

Skupi pokloni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

storm’s first snow trip ⚡️🌨

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Ova kućica samo je jedna od skupih poklona koje Kardashiani poklanjaju svojoj djeci. Često ih se može vidjeti kako nose odjeću, torbice i cipele najpoznatijih svjetskih dizajnera. Odlaze s roditeljima na putovanja i primaju ovakve igrače, a vjerojatno toga nisu ni svjesni. Sličnu ovakvu kućicu za lutke Kourtney je poklonila svojoj djeci, a platila ju je 100 tisuća dolara.

Neki misle da je ovo pretjerivanje jer što će djetetu kuća za lutke veličine nečijeg stana.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?