Prvi KORONA VIRUS 1334 pregleda 20. travnja 2020.

Stožer: U Hrvatskoj samo deset novozaraženih

Davorin Visnjic/PIXSELL

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske iznio je najnovije podatke o epidemiji korona virusa u Hrvatskoj. Evo što su poručili:

"U posljednja 24 sata imamo deset novozaraženih korona virusom u Hrvatskoj, a od jučer ni jedan bolesnik nije preminuo", izjavio je ministar zdravstva, Vili Beroš, na početku konferencije za medije. Ukupno je sada u Hrvatskoj 1.881 zaraženi korona virusom, a oporavila se 771 osoba, javlja 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, rekao je da je 15 županija tražilo i dobilo suglasnost da se ukinu propusnice za putovanja unutar županija. Objasnio je da se stvari u nekim županijama ili mjestima mogu vratiti na staro, ako se promijeni epidemiološka situacija. 

"Cilj propusnica bio je usporavanje kretanja, čime smo ostvarili dobre brojke. Pozivamo građane da i dalje budu racionalni kod napuštanja mjesta stanovanja i da to čine samo u slučaju nužde, poslovne ili neke druge krajnje nužde. Glavno pravilo je i dalje - ostanimo doma", objasnio je ministar Božinović, javlja 24sata.

Sve najnovije informacije o korona virusu u Hrvatskoj i svijetu pratite na portalu te YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?