Prvi 1326 pregleda 02. prosinca 2019.

Štrajk je gotov: Od sutra nastava u svim školama

Dusko Jaramaz/PIXSELL, Canva

Postigli su dogovor nakon 36 dana štrajka.

Premijer Andrej Plenković obratio se javnosti nakon sastanka sa Sindikatima te objavio kako je štrajk gotov, a od sutra nastava počinje u svim školama u Hrvatskoj, javlja 24sata.

Od sutra ponovno u školu

Sastanak sa sindikatima trajao je od 14:30, a nakon skoro dva sata - i nakon više od mjesec dana trajanja štrajka - postignut je dogovor.

Djeca u svim osnovnim i srednjim školama od sutra ponovno kreću na nastavu, a kako će se nadoknađivati izgubljeni sati doznat ćemo na vrijeme. Ministrica je ranije izjavila kako će praznici zbog nadoknade biti kraći, a maturanti ne bi trebali patiti zbog cijele ove situacije, no datumi matura će se pomaknuti.

Obraćanje premijera možete pratiti na Facebook stranici 24sata.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Esther

    Zake bas sutra?? Sutra onak pisem test iz hrv i mozda i iz fiz a i ako se jedan dosadna uciteljica predomisli morti i bio
  • Avatar lalalisa123

    lalalisa123

    Zar je baš moralo sutra???😂