Prvi 430 pregleda 11. lipnja 2020.

Super ideje za prugaste modne kombinacije s Instagrama

olivkablog/instagram/dorapredojevic/canva

Prugice su jedan od onih uzoraka koji nikada ne izlazi iz mode, a unatoč tome što mogu biti veoma efektne i upečatljive, odlično pašu i u kombinaciji s drugim uzorcima poput cvjetića, točkica ili trapera.

Bez obzira na godišnje doba i koja je temperatura vani, prugice su zastupljene na svim mogućim komadima odjeće. Od kupaćeg kostima do vunenog džempera. Nije čak važna ni prigoda. One mogu biti dio sportskog, casual ili glamuroznog stylinga. Bilo kakav odjevni predmet s prugicama apsolutni je must have u svakom ormaru, a to potvrđuju i brojne influencerice na Instagramu svojim prugastim modnim kombinacijama.

Povijest prugastog uzorka seže još od 1958. godine i tada se prugasta majica prvotno pojavila u muškom ormaru, kao dio službene uniforme Francuske mornarice, što je francuske mornare uvelike razlikovalo od drugih muškaraca, piše Fashionologie Historiana. Nešto kasnije je taj uzorak preuzela i slavna dizajnerica Coco Chanel te izgradila vlastitu kolekciju koja je u konačnici postala popularna u društvu i nosile su je mnoge slavne glumice poput Audrey Hepburn i Brigite Bardot.

U slučaju da ti treba inspiracija kako i ti možeš iskombinirati prugaste komade odjeće koje imaš u svom ormaru, donosimo ti nekoliko cool ideja s Instagrama.

INSPIRIRAJ SE NA INSTAGRAMU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorite streets ❤️ #parismonamour

Objavu dijeli Tesa Jurjasevic (@tesajurjasevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sleeve situation 💭 #Thursdays

Objavu dijeli Dora Predojevic (@dorica505)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sister sister 💘

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chilly days. 🖤

Objavu dijeli JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne treba nam Dan da nam se kaže kako sve možemo. Mi to već znamo. I hoćemo 😉❣️

Objavu dijeli Marija Čamber 🌻 (@mariahs_chambers)

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?