Prvi 458 pregleda 19. veljače 2019.

Šuška se, šuška: Stiže nam Starbucks?

starbucksrussia / instagram

Držimo fige da se ovo stvarno i dogodi!

Najpopularniji svjetski coffee lanac, Starbucks, navodno se uskoro otvara u Zagrebu, piše Svijet7, a prvi njihov objekt u Hrvatskoj trebao bi biti smješten u samom centru glavnog grada, točnije u Centru Cvjetni na Cvjetnom trgu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A chocolaty, cherry love note. 🍒🍫 #CherryMocha Regram: @loynodining

Objavu dijeli Starbucks Coffee ☕ (@starbucks)

Taj je shopping centar austrijska tvrtka Supernova 2017. preuzela od poduzetnika Tomislava Horvatinčića, a njihova glasnogovornica Blažena Lokin izjavila je za novac.hr:

"U ovom trenutku nismo u mogućnosti ni potvrditi, a ni odbaciti mogućnost dolaska tog konkretnog ili nekog drugog zakupnika na spomenutu poziciju. Mogu vam službeno potvrditi da su Supernova Grupa i društvo Hoto Cvjetni raskinuli Ugovor o zakupu u svezi gastro jedinice My Way", rekla je.

Da bar, da bar...

O ovome se počelo šuškati nakon što je potvrđeno da Starbucks stiže u Beograd, ali tek valja vidjeti hoće li se naša najveća želja i otvaranje Starbucksa u Hrvatskoj stvarno i dogoditi. O tome ćemo vas sigurno obavijestiti čim saznamo!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmeeee yaaaas