Prvi 573 pregleda 05. svibnja 2023.

Šuška se, šuška: Tom i Zendaya su se zaručili?

Doug Peters/Press Association/PIXSELL/Canva

Jedan od najpopularnijih hollywoodskih parova potaknuo je glasine o zarukama, ali još ništa nisu službeno objavili pa sve ostaje na nagađanjima. Par je jednim sitnim detaljom zagolicao maštu fanova i potaknuo ih na nagađanja.

Tom Holland i Zendaya, po teorijama fanova, su se zaručili! Par baš i ne voli dijeliti detalje iz privatnog života pa još ništa nije potvrđeno. Da bi uskoro mogli reći 'da' fanovi su zaključili po jednom sitnom detalju. Primijetili su da glumica skriva ruke na fotografijama, a kako smatraju, to je zbog toga što možda skriva zaručnički prsten, piše Her.

Par se upoznao 2016. godine na setu filma 'Spiderman Homecoming' u kojem se zajedno glumili, a vezu su potvrdili tek u srpnju 2017. godine. Fotografirani su kako se ljube u automobilu pa ih se povezuje od 2017.godine

Par ne voli dijeliti detalje svoje veze, a sam Tom je priznao da mu smeta kad mediji pišu o njegovoj vezi sa zvijezdom Euphorije.

U jednom od intervjua je rekao:

"Za trenutak koji misliš da se događa između dvoje ljudi koji se vole je u tom trenutku nešto što dijeliš s cijelim svijetom", rekao je.

 

 

Tvoja reakcija?