Prvi 3996 pregleda 26. siječnja 2021.

Šuška se, šuška: U pripremi je serija o Harryju Potteru?

screenshot/youtube

Nema još nikakve službene potvrde, ali fanovi se nadaju da će ista uskoro stići...

Prema pisanju portala The Hollywood Reporter, čini se kako traju dogovori oko snimanja serije inspirirane Harryjem Potterom i fanovi se itekako imaju čemu veseliti. HBO Max i Warner Bros. trenutno su u pregovorima koji bi mogli rezultirati oživljavanjem priče o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu, ali ovoga puta na malim ekranima, javlja Seventeen.

via GIPHY

"Izvori kažu da je ova ideja došla na stol nakon prvih sastanaka. HBO Max i Warner trenutno traže pisce i redatelje koji će 'pitchirati' najbolju ideju za Harry Potter TV seriju, ali još se uvijek ne spominju konkretna imena. Cijeli je projekt još u jako ranoj fazi i nikakvi dogovori, barem oni konkretni, još nisu sklopljeni", piše THR. 

via GIPHY

Iako iz navedenih kompanija negiraju ovu vijest, brojni stručnjaci, a sad već i fanovi, nagađaju kako se nešto ipak događa, ali HBO i Warner ne smiju otkrivati detalje javnosti. Barem ne zasad.

HBO je inače dugo vremena bio dom filmova o slavnom čarobnjaku, a kasnije je prava na sve nastavke otkupila televizijska mreža Peacock.

via GIPHY

I dok su detalji uz ovu moguću mega vijest još uvijek - tajni - fanovi se ozbiljno nadaju da se ne radi samo o nečijem besmislenom naklapanju. Jer, koliko bi dobro bilo još jednom proživjeti Harry Potter svijet, ali ovoga puta u obliku serije? Genijalno...

 

 

Tko nam to dolazi na JoomBoos...?

 | Autor:

Tvoja reakcija?