Prvi 248 pregleda 04. lipnja 2020.

Sutra stiže engleski hit slovenske Zare Larsson

neo visuals

Lara Kadis (19) mlada je slovenska pjevačica koju mnogi nazivaju slovenskom Zarom Larsson, a sutra na JoomBoosu izlazi njezin novi hit 'Mojito' koji će se slušati cijelo ljeto

Ljeto 2020. moglo bi proći u znaku vesele pjesme 'Mojito' mlade Lare Kadis, glazbenice koja studira na Berklee College of Musicu u SAD-u i koju mnogi nazivaju slovenskom Zarom Larsson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕🎬🎶#razglednica#ema2018

Objavu dijeli Lara Kadis (@lara_kadis)

Pjesma 'Mojito' prva je Larina pjesma na engleskom jeziku, a njome se Lara želi probiti na svjetsko glazbeno nebo. Kako se vodi onom da uvijek moraš "slušati sebe i slijediti svoje snove", vjerojatno neće proći mnogo vremena prije nego je budemo gledali na nekoj od svjetskih pozornica!

 | Autor: neo visuals neo visuals

Lara trenutno radi s Raay Music produkcijom i odlično joj je surađivati s ekipom koja je dosad s JoomBoosom napravila neke od najvećih glazbenih hitova u regiji. Možda se sjećate prošlogodišnjeg ljetnog hita 'Vruće' Nike Zorjan i BQL-a ili pjesme 'Blamaža' koja je zapalila internet? Da, sve su te pjesme proizašle iz njihove radionice.

Pohađala je satove pjevanja kod učitelja koji radi s Ritom Orom

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Lara se glazbom bavi otkako je bila klinka i oduvijek je znala da će jednog dana postati profesionalna pjevačica. Na početku glazbenog školovanja pohađala je satove pjevanja kod učitelja Joshue, koji radi sa slavnom pjevačicom Ritom Orom.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Osim Rite i mladih glazbenih diva, veliki joj je uzor, priznaje, Witney Huston, koju smatra istinskom kraljicom glazbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😇😇😇

Objavu dijeli Lara Kadis (@lara_kadis)

Ova 19-godišnjakinja na dobrom je putu da postane nova svjetska glazbena zvijezda, a njezin prvi singl na engleskom jeziku možete poslušati već sutra na JoomBoos YouTube kanalu u 12:00 sati.

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Tvoja reakcija?