Prvi 290 pregleda 25. svibnja 2021.

Sutra stiže novi navijački hit: Crveno-bijelo-plava!

Pjesmu izvode Hiljson Mandela iz Kukusa te pobjednik Rap Campa, Karlo Kreš Š. Njima se na pjesmi pridružila i preslatka Luce, kćerkica autora ovog hita, Vlahe Arbulića

Sutra u 12:00 sati napokon stiže dugoočekivani navijački hit 'Crveno-bijelo-plava'. Hiljson Mandela, Karlo Kreš Š i Luce odradili su super posao i otpjevali ovu pjesmu toliko dobro da će je obožavati i oni koji nemaju pojma o nogometu. Autor glazbe i stihova te producent pjesme, Vlaho Arbulić iz studija Republica, na pjesmi je radio s kolegom Mihovilom Šoštarićem. 

POGLEDAJTE TEASER:

Spot savršeno prati pjesmu, a na snimanju su, osim pjevača, sudjelovali i JoomBoosovci te influenceri Marko Cuccurin, Mirsad Kadić, Svenky, Andrea Pacadi, Raf The Child i mnogi drugi.

 | Autor:

Uz njih, u spotu su i super talentirane plesačice odjevene u hrvatske dresove, a kako je sve ispalo saznat ćete za manje od jedan dan!

PREMIJERA PJESME:

Sutra u 12:00 sati budite uz JoomBoos YouTube i sve ostale kanale i pogledajte rezultat najbrutalnijeg navijačkog hita koji ćete ove godine čuti, taman ususret Europskom nogometnom prvenstvu. Uključite se na premijeru!

 | Autor:

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?