Prvi 81 pregleda 23. siječnja 2017.

Svaka čast: Bieber će preko 3 milijuna kuna donirati u humanitarne svrhe!

Justin Bieber

Ljudi se prečesto fokusiraju na stvari koje zabrlja

Koliko god netko ne voli Justinove povremene ispade, jednu stvar mu ne može predbaciti - pjevač uvijek sudjeluje u dobrotvornim akcijama.

via GIPHY

Posljednji natpisi u stranim medijima tako sada navode kako će Biebs donirati dio novca od prodaje svog Ferrarija svojim omiljenim humanitarnim organizacijama, koje većinom pomažu djeci. 

Neki tvrde da će dati samo dio novca, ali obzirom da ga je prodao za više od 3 milijuna kuna, ni dio te svote nije loša donacija.

- Justin će donirati sav novac koji je zaradio prodajom na aukciji u dobrotvorne svrhe. Nije još odlučio kojoj će udruzi dati novac, ali vjerojatno 'Pencils of Promise', 'City of Hope' ili 'Children's Miracle Network' - možda će čak i donirati u sve tri - rekao je izvor ekskluzivno za HollywoodLife.com

Tko se može ljutiti na njega što ponekad zabrlja, kad čini ovakve stvari? Mi svakako ne!

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com