Prvi 5667 pregleda 02. svibnja 2020.

Svaki horoskopski znak ima svoj modni stil. Evo koji je tvoj!

canva, JoomBoos

Horoskopski znak ne određuje samo kakvi smo karakteri i kakve odnose imamo s drugima već i utječe na naš modni stil i ukus.

Svatko se od nas najbolje osjeća u nekoj vrsti odjeće i ne pribjegava svatko istom modnom trendu, a kakav je modni ukus svojstven tvom horoskopskom znaku, vrijeme je da saznaš...

Ovan

Ovan kao samouvjeren i temperamentan znak se želi istaknuti i načinom odijevanja. Ovnovima super pristaje vojnički stil i bilo koji komad odjeće od trapera. Također, mogli bi uvijek imati neki upadljivi dodatak na sebi poput kape, fora torbe ili ruksaka.

Bik

Bikovi vole odjeću koja je lepršava, praktična i udobna. Odjećom ne žele privlačiti preveliku pažnju, ali svakako žele prilikom traženja modne kombinacije istaknuti prednosti, a sakriti nedostatke. Oni izbjegavaju previše detalja i ukrasa i vole boje poput crne, bijele i crvene.

Blizanci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#streetstyle via @the_most_stylish__ ❤️

A post shared by @ fashion4perfection on

Blizanci vole promjene i uvijek su u potrazi za nečim novim. Također, vješti su u slaganju boja i vole odjećom privlačiti pažnju. Važno im je samo da izgledaju mladenački, opušteno i zanimljivo. Blizancima nije problem prošetati gradom u majicama sa smiješnim i otkačenim natpisima. Vole žutu i ostale jarke boje.

Rak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#streetstyle via beautiful @alexandralapp_ 💞

A post shared by @ fashion4perfection on

Rakovi baš i ne prate modne trendove. Važno im je da dobro izgledaju i da se dobro osjećaju u onome što nose. Ne vole usku odjeću i super im stoje haljine kombinezon kroja i prugasti uzorak. Vole bijelu, plavu i srebrnu boju.

Lav

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pretty @donyadardmand 💛

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Lavovima je najvažnija marka prilikom odijevanja. Vole pratiti trendove i privlačiti pozornost. Hrabri su i maštoviti, ali im se vrlo često dogodi da pretjeraju i previše se ‘srede’. Vole šljokice, cirkone i zlatne uzorke. Vole kad ih se primijeti u društvu.

Djevica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amazing @blaireadiebee 💞

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Djevice vole jednostavnu odjeću koja nije ni preuska ni preširoka. Ne vole trošiti na skupu odjeću i nije im važna marka, ali im je zato važno da izgledaju lijepo, elegantno i pomalo romantično. Proljeće i ljeto je idealno godišnje doba za njihov stil jer mogu nositi lepršave haljinice i laganiju odjeću.

Vaga

Vage vole modu i prate trendove te im je važno da usklade boje i materijale. Vole pastelne tonove, ružičastu i svijetloplavu boju. Često se odlučuju i za sportski ležeran stil no to sve ovisi o raspoloženju i prigodi.

Škorpion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amazing @dashabelize 💛

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Škorpioni su skloni eksperimentiranju sa stilovima, a odjećom najčešće pokazuju svoj bunt. Većina radije nosi hlače nego suknju, a kada se šminkaju, najviše ističu oči. Super im stoje haljine s prorezom te kombinezoni i ‘vrećasti’ donji odjevni predmeti.

Strijelac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amazing @ozimkova 💛

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Strijelci vole sportsku odjeću i jedino im je važno da je sve na njima ležerno i udobno! Ponekad znaju pretjerati s ukrasima i detaljima, kao što su marame, rukavice, šeširi, remeni, ali to samo u posebnim prigodama kada ne mogu biti u svom omiljenom sportskom izdanju. Njihove boje su crvena, ljubičasta, tamnonarančasta i smeđa.

Jarac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#stylish @kateehutchins 💜

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Jarci vole kvalitetno i skupo i najčešće vole uzeti jedan komad odjeće koji će kasnije moći kombinirati na sto načina. Nisu ljubitelji jarkih boja ni prenaglašenih detalja koje odmah upadaju u oko. Vole zemljane boje ali i crnu i sivu. Dobro im stoje odijela i elegantne klasične kombinacije.

Vodenjak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amazing @emilyshak 💜

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Vodenjak je sklon spajanju tradicionalnog i modernog. Voli spajati nespojivo i tako privlačiti pozornost drugih. Važno im je da super izgledaju i da sve na njima bude originalno. Stalo im je do toga što će obući, ali ih ne zanima tuđe mišljenje o njihovom stilu. Obožavaju sve što sjaji, šljokice, perlice, materijale čija se boja prelijeva itd.

Ribe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer vibes @alesiaasta 💛 #chic #elegant #fashion #prada

A post shared by Streetstyle_London (@streetstyle_london) on

Ribe vole odjeću u svim bojama, a najvažnije im je da je ono što nose kreativno i da se izdvaja iz mase. Ribama je često udobnost i praktičnost ispred estetike. Kada su dobro raspoložene, odjenut će se u vedre tonove, dok će u teškim trenucima staviti na sebe prvo što im dođe pod ruku.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?