Prvi 4 pregleda 27. svibnja 2016.

SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica

sevka
Marko Vulević
SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica SVE JOJ DOBRO STOJI: Severina postala seksi rokerica

Premijera novog spota bit će u ponedjeljak točno u podne na Sevkinoj face stranici

Severina je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila fotografije za premijeru novog singla ‘Sekunde’ koji će, nema sumnje, biti novi ljetni hit. Video spot ‘Sekunde’, redatelja Petra Pašića premijerno će biti objavljen u ponedjeljak, 30. svibnja točno u podne na Severininoj Facebook stranici, fanovi nestrpljivo čekaju da čuju šta im je to novo spremila. Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija sa snimanja spota, a rađene su u dvorištu njenog muža Igora Kojića.

sevka | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

- Ne znam da li će biti veliki hit, ali meni se sviđa. Mnogo smo se mučili oko imena pjesme, ali na kraju je prevagnuo naziv 'Sekunde" - rekla je Severina novinarima na gala večeri Story magazina gdje je dobila dvije nagrade.

sevka | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

Haltere i svečane haljine ovaj put je zamijenila rokerskom kožnom jaknom, kratkom crnom haljinom, mrežastim čarapama i crnim gležnjačama.

sevka2 | Autor: Marko Vulević Marko Vulević

Tvoja reakcija?