Prvi 3102 pregleda 27. studenoga 2022.

Sve nedjelje do Božića na TV-u gledamo Harryja Pottera!

harrypotterfilm/ Instagram

Ovo jesensko-zimsko vrijeme je vrijeme za chillanje kod kuće i gledanje omiljenih serija i filmova, a jeste li znali da od nedavno svake nedjelje na TV-u možemo pratiti omiljene filmove o malom čarobnjaku, Harryju Potteru? Evo gdje i kada

Svake nedjelje na programu Nove TV pratimo zgode malog čarobnjaka Harryja i uživamo u čaroliji jednih od najljepših čarobnjačkih filmova svih vremena, koji su snimljeni po istoimenim knjigama J. K. Rowling.

via GIPHY

I dok ste prvi nastavak filma 'Harry Potter i kamen mudraca' mogli pogledati prošle nedjelje, ove nedjelje u 13 sati pogledajte drugi nastavak 'Harry Potter i odaja tajni'.

via GIPHY

Filmove o omiljenom čarobnjaku možete pratiti sve do Božića i uz njih još više uživati u predblagdanskoj i blagdanskoj čaroliji koja je svuda oko nas!

via GIPHY

Kome ovo obavezno moraš javiti da počne gledati? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tuna

    Ljudi jel zna netko zasto ove nedjelje(11.12.2022) nema Harryja Pottera na nova TV i hoče li biti na nekom drugom programu volio bih pogledati