Prvi 1471 pregleda 18. travnja 2018.

Sve se zakompliciralo: Saznajte što se dogodilo u novoj epizodi Istog sna

Već svi znaju da je četvrtak dan za Isti san....

Sutra nam stiže nova epizoda Istog sna, a stvari su se itekako zakomplicirale.... Nakon što su ubili Dinnu, članovi ekipe s  Vip YouTube akademije počeli su nestajati jedan po jedan, a za to je zaslužna misteriozna osoba u kabanici. 

Otkrili smo kako Coca - Cola ispunjava želje kao zlatna ribica i koje sve nagrade svi fanovi mogu osvojiti!

Ekipa se budi iz sna ošamućena, nitko ne zna gdje se nalazi, a situacija postaje još više zanimljiva kada im se obrati čudnovati glas koji zna da su Dinni uništili karijeru, ali i da su ga ubili. Uskoro slijedi i snimka na kojoj se vidi kako zakopavaju Dinnino tijelo u zemlju. 

Tko je zapravo odgovaran za otmicu ove ekipe i tko se krije iza čudnovatog glasa saznat ćeš u novoj epizodi Istog sna.

 

Pogledaj drugu epizodu i prisjeti se što se dogodilo!

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Tvoja reakcija?