Prvi 672 pregleda 27. ožujka 2022.

Sve što Barbi Afrika snimi, postane viralno. Kako to?

barbi afrika/instagram

Sa svojom milijunskom publikom, TikTokerica Barbi Afrika jedna je od najpopularnijih TikTok kreatora na Balkanu, a sve što ona snimi postaje viralno u samo nekoliko sati. Koja je tajna njenog uspjeha, saznajte u nastavku

Barbara Milenković (20), poznatija kao Barbi Afrika, jedna je od najpopularnijih TikTokerica u regiji. Njene skečeve, plesne pokrete, rekreacije viralnih TikTok trendova te zabavne svakodnevne situacije na TikToku prati 3 i pol milijuna pratitelja, a ta brojka samo raste.

@barbiafrika 🌸#barbiafrika #fyp ♬ sonido original - elyxedits(HS3)

Osim što kreira zabavne videe za TikTok, Barbi se bavi i pjevanjem te već ima četiri objavljene pjesme. To su pjesme 'Čarolija', 'Vozi', 'Kriza' i 'Paranoja'. Svaka od njih dosegla je milijunske preglede, ali i oduševljenje Barbarinih pratitelja podigla na viši nivo. 

No, zašto Barbi obožavaju milijuni ljudi diljem regije i po čemu se razlikuje od drugih TikTokera? Kao tajnu svog uspjeha navodi to što, u sve što radi, unosi ljubav i pozitivu. Također, cilj joj je uvijek bio da se zabavi i da zabavi svoju publiku, a ne da zaradi od društvenih mreža pa se ta prirodnost očitovala i kroz njen sadržaj. 

@barbiafrika

 

♬ original sound - Isaac ᗢ

Osim ljubavi, prirodnosti i pozitive, Barbi svoj uspjeh duguje i ustrajnosti koju je imala od samih početaka. Naime, ona je jedna od prvih osoba na Balkanu koja je, 2019. godine, počela kreirati sadržaj za TikTok što njeni vršnjaci (osobito kolege iz razreda) nikako nisu mogli prihvatiti pa je Barbi zbog toga vrlo često bila na meti ruganja i tračeva. 

"Svašta su radili. Neki su puštali moja videa umjesto prezentacija na satu, neki su mi se samo rugali. Sad mi sve to djeluje smiješno, ali tada me jako pogađalo. Bila sam na početku, nisam bila sigurna radim li to što radim dobro, a oni definitivno nisu pomagali. No, dosta su me i ojačali pa sam im iz te perspektive zahvalna", govori.

@barbiafrika 🤫#fyp #barbiafrika ♬ original sound - barbiestoehair

"Uvijek je bila opcija nastaviti ili odustati. Ja sam birala prvo. Oduvijek uživam u tome što radim i znala sam da je ovo moj put", dodaje. A Barbi sada ponovno sprema pravi hit na JoomBoosu, koji izlazi 31. ožujka... I možemo vam samo reći da vas čeka prava glazbena poslastica! 

 

BARBI AFRIKA I JOOMBOOS VAM DONOSE GLAZBENI SPEKTAKL 31.3. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?